De Salon

De Salon


Beauty Salon Mercedes in Hengelo is een sfeervolle, gezellige schoonheidssalon waar je voor huidverbetering en huidverjonging terecht kunt, maar zeker ook voor een ontspannende schoonheidsbehandeling.

Mijn naam is Mercedes. Na mijn basis opleiding schoonheidsspecialiste heb ik een HBO opleiding "Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie" gedaan om mijn klanten nog beter te kunnen helpen en mij te onderscheiden van andere salons.
Op dit moment ben ik de enige gediplomeerde Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie in Hengelo, zie deze link. Daarom worden mijn medische behandelingen vaak ook vergoed door de zorgverzekeraars.

Ik werk met huidverbeterende producten van MALIMA SKINCARE: zo natuurlijk mogelijke, meest huidvriendelijke verzorgingsproducten, met huid identieke ingrediënten.
Daarnaast werk ik ook met WiQo cosmeceuticals, deze lijn is ontwikkeld door dermatologen, en ook met QS Skin Care Dermocosmetics, een professionele productlijn die speciaal is ontwikkeld voor semi-medisch gebruik.

Mijn Salon is aangesloten bij de Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging: ANBOS. Hierdoor ben je verzekerd van optimale kwaliteit, vakkennis en professionaliteit.

Beauty Salon Mercedes is gevestigd in het pand van Beweegcentrum Twente. Hier kun je gratis parkeren voor de deur.

Foto's / De Salon 1

Foto's / De Salon 4

Foto's / De Salon 5


Meer informatie nodig of een vrijblijvende afspraak?