Peelings

Peeling (ook wel exfoliation genoemd) is een techniek in de cosmetica, waarbij oude oppervlakkige huidcellen verwijderd worden en nieuwe, jonge huidcellen aan de oppervlakte komen, waardoor de huid er zacht en egaal gaat uitzien. Met de techniek kunnen oppervlakkige rimpels worden verzacht (diepe rimpels echter niet) en sporen van acne, evenals verkleuringen van de huid verwijderd. De behandeling kan ook preventief gebeuren, om rimpelingen of verkleuring te voorkomen. Een peeling is vooral geschikt voor plaatsen waar de huid vrij dun is, zoals de rug van de hand, gezicht en hals.


PRX-T33 TCA Peeling no needle

Ziet uw huid er droog, dof en vermoeid uit? De PRX-T33 Skin Booster is een nieuw, unieke formule en behandelmethode met een volledige andere werking dan de standaard peelings of algemene boosters. Bedoelt om de structuur en conditie van de huid snel en langdurig te verbeteren. Het geeft uw huid direct een ongekende bio-revitalisatie (herstellende oppepper) zonder uw huid te beschadigen. Stimuleert collageen/elastine, verbetert huidstructuur, volume, stevigheid, hydratatie en glans
De nieuwste behandelmethode zonder gebruik van naalden en met direct zichtbaar effect!

Foto's / Peelings 1


Al na 1 behandeling ziet u resultaat en krijgt uw huid meer volume, voelt gladder, steviger en helpt Skin Boost de natuurlijke glans van de huid te herstellen, waardoor deze wordt voorzien van een prachtige glow.

Voor wie is deze behandeling geschikt

Voor iedereen die geen ingrijpende cosmetische behandeling wil ondergaan en volumeverlies en doffe teint wil aanpakken
Geschikt voor alle huidtypen, waaronder de donkere en getinte huid
Geschikt voor alle leeftijdscategorieën
Geschikt voor tieners om onzuiverheden en mee-eters aan te pakken
Op latere leeftijd doeltreffend voor huidverslapping en verbetering van de teint
Huid met pigment
Huid met littekens
Huid met volume verlies (kaaklijn)
Bij verslapte huid
Kraaienpootjes en rimpels
Striae en cellulite


Werking

Skin Boost geeft uw huid een directe boost, revitaliseert de huid van binnenuit en is een natuurlijke anti-aging behandeling. Het geheim ligt in een unieke samenstelling door Thrichloorazijnzuur (TCA) en kojinezuur te combineren met H202 (waterstofperoxide) op een zeer nauwkeurig PH-niveau. TCA heeft een exfoliërende werking en stimuleert de papillaire dermis, activeert de vorming van fibroblasten en groeifactoren die het verouderingsproces in de huid vertragen. De H202 (waterstofperoxide) verhoogt de reactie en effect op de werking van het TCA. De stoffen zijn aangepast in de juiste sterkte, zodat zij in staat zijn te kunnen samenwerken op celniveau.

Het TCA en H202 serum passeren de huidbarrière met verschillende snelheden en bereiken zo de verschillende diepere huidlagen. De huid krijgt hierdoor een intense boost (schokeffect). De TCA stimuleert de fibroblast groeifactoren zonder de huid te beschadigen, terwijl de H202 de eiwitten in de lichaamscellen activeert. Dit stimuleert de celvernieuwing en aanmaak van nieuwe collageen vezels en vertraagd het verouderingsproces.


De behandeling

Reiniging van de huid: Desinfectie met een pre-solution om losse dode huidcellen, talg, vet en vuil van de huid te verwijderen.
Aanbrengen van het PRX-T33 booster serum op het behandelgebied, deze wordt in de huid gemasseerd.
Nadat de 1e laag is ingetrokken, worden er nieuwe lagen aangebracht. Hoeveel lagen er voor uw huid nodig zijn, is afhankelijk van de dikte van de huid en wat u huid aan kan. In de meeste gevallen zullen dit 3 lagen zijn.
Tijdens deze behandeling kan een prikkelende sensatie worden ervaren. Na het aanbrengen van de verschillende lagen, volgt er een na reiniging en zal de behandeling met een crème worden afgesloten.
Uw huid ziet er direct na de behandeling direct fris en stralend uit. De dagen na de behandeling ziet u dat uw huid voller is, lijntjes minder zichtbaar zijn en oogt de huid gezond en stralend.


Kosten van de behandeling:

PRX T33 No Needle skin booster gelaat + hals) 45min € 95,00
PRX T33 No Needle skin booster gelaat + hals+ décolleté) 50min € 140,00

Een kuur bestaat gemiddeld uit 3-6 behandelingen:

Pakketvoordeel: kuur 3 behandelingen 1 x per week € 280

Pakketvoordeel: kuur 4 behandelingen 1 x per week € 380

Pakketvoordeel: kuur 6 behandelingen 1 x per week € 550Fruitzuur behandelingen met de AHA producten van Malima

De Intensive AHA Solution is een fruitzuurpeeling op basis van Glycolzuur, Melkzuur en Ascorbinezuur (Vit. C). Het heeft een diep reinigende werking, stimuleert de doorbloeding en heeft een vervagende werking op fijne rimpeltjes en pigmentvlekjes. Door de intensieve werking van het product, is het belangrijk om de frequentie van gebruik goed op te bouwen. Daarom is product advies van je Malima Expert altijd noodzakelijk!


Waarom een fruitzuurbehandeling?

Een fruitzuurpeeling geeft je huid een intensieve oppepper en reiniging. Dat maakt de behandeling erg geschikt voor huidproblemen als acné, littekens, pigmentvlekken en fijne rimpels. Ook bij een algeheel verouderde of verslapte huid werkt de fruitzuurpeeling goed.De fruitzuren in de peeling gaan een reactie aan met de huid. Dit weekt de bovenste huidlaag, die bestaat uit dode huidcellen, los van de diepere huidlagen. In de diepere huidlagen stimuleert het zuur juist de aanmaak van nieuwe huidcellen. Hierdoor wordt de huid steviger, gezonder en vervagen de huidklachten.

Voor de eerste behandeling vindt er altijd een Intake gesprek plaats. Tevens wordt er een huidanalyse gemaakt en ontvang je na de behandeling een huidverbeteringsadvies.
Een losse fruitzuur behandeling werkt als huidoppepper welke je per 4 tot 6 weken kunt ondergaan. Het uiteindelijke resultaat is altijd afhankelijk van het herstelvermogen van je huid en de wijze waarop je je huid thuis dagelijks verzorgd.


Kosten van de behandeling:

Malima Skin solution (kuur van 4-6 behandeling) 30 min € 30,00

Om extra te boeken in een gezichtsbehandeling

Een korte behandeling specifiek gericht op vette, onzuivere huid en littekentjes. De huid wordt gereinigd en geëxfolieerd, waarna de dieptereiniging plaatsvindt. Tijdens deze behandeling gebruik ik glycolzuurhoudende producten.
De behandeling wordt afgesloten met een passende crème.

Malima Skin Refresh (Intensive huidoppepper) 60 min € 70,00

Met de AHA producten van Malima krijg je een mooie onderhoudsbeurt voor jouw huid. De behandeling bevat in ieder geval een dubbele oppervlakte-reiniging en een dubbele diepte-reiniging die passen bij jouw huidtype. Tijdens deze behandeling gebruik ik glycolzuurhoudende producten. Daarnaast gebruik ik een passend vitamine-serums en een masker met een rebalancing massage. Na het masker en het vitamine-serum wordt de huid verzorgd met een creme.

Losse AHA peelings (in een behandeling 30min) €30,00

Skin Refresh AHA (intensive huidoppepper 60min) €70,00

Skin Solution AHA (intensive kuur van 3 behandeling) €200,00

Skin Solution AHA (intensive kuur van 5 behandeling) €320,00


Meer informatie nodig of een vrijblijvende afspraak?