Specialistische huidverbeteringen


Specialistische huidverbeteringen 


Vergoeding door zorgverzekeraar (meestal)

Acne behandeling
Elektrisch ontharen
Camouflage

Huidverbetering

Microneedling
Microdermabrasie 
Huidonevenheden
Peelings:
AHA peelings 
Medisch peeling 33% TCA 
Bindweefselmassages (Rimpelreductie)
Cupping 
Siatsu massage
Huidverbeterende massage
Hoofdhuidmassage 
Lymfedrainage 
Oosterse gezichtsmassage 
Ontspanningsmassage 

Fruitzuur behandelingen

Wat is een fruitzuurbehandeling?
Een fruitzuurpeeling is een intensieve huidbehandeling. ‘Peelen’ komt van het Engelse ‘peel’ en betekent zoveel als ‘vervellen, afpellen.’ En dat is ook wat een fruitzuurpeeling doet: het zorgt dat de bovenste huidlaag van dode huidcellen als het ware loslaat van de huid. Hierdoor is de behandeling zeer effectief.

Waarom een fruitzuurbehandeling?
Een fruitzuurpeeling geeft je huid een intensieve oppepper en reiniging. Dat maakt de behandeling erg geschikt voor huidproblemen als acné, littekens, pigmentvlekken en fijne rimpels. Ook bij een algeheel verouderde of verslapte huid werkt de fruitzuurpeeling goed.
De fruitzuren in de peeling gaan een reactie aan met de huid. Dit weekt de bovenste huidlaag, die bestaat uit dode huidcellen, los van de diepere huidlagen. In de diepere huidlagen stimuleert het zuur juist de aanmaak van nieuwe huidcellen. Hierdoor wordt de huid steviger, gezonder en vervagen de huidklachten.

Voor de eerste behandeling vindt er altijd een Intake gesprek plaats. Tevens wordt er een huidanalyse gemaakt en ontvang je na de behandeling een huidverbeteringsadvies.
Een losse fruitzuur behandeling werkt als huidoppepper welke je per 4 tot 6 weken kunt ondergaan. Het uiteindelijke resultaat is altijd afhankelijk van het herstelvermogen van je huid en de wijze waarop je je huid thuis dagelijks verzorgd.

Malima Skin solution (kuur van 4-6 behandeling) 30 min € 40,00
Een korte behandeling specifiek gericht op vette, onzuivere huid en littekentjes. De huid wordt gereinigd en geëxfolieerd, waarna de dieptereiniging plaatsvindt. Tijdens deze behandeling gebruik ik glycolzuurhoudende producten.
De behandeling wordt afgesloten met een passende crème.

Malima Skin Refresh (Intensive huidoppepper) 60 min € 70,00
Met de AHA producten van Malima krijg je een mooie onderhoudsbeurt voor jouw huid. De behandeling bevat in ieder geval een dubbele oppervlakte-reiniging en een dubbele diepte-reiniging die passen bij jouw huidtype. Tijdens deze behandeling gebruik ik glycolzuurhoudende producten. Daarnaast gebruik ik een passend vitamine-serums en een masker met een rebalancing massage. Na het masker en het vitamine-serum wordt de huid verzorgd met een creme.


Meer informatie nodig of een vrijblijvende afspraak?