Huidoneffenheden verwijderen

Huidoneffenheden verwijderen


Als Medisch Schoonheidsspecialist kan ik zeer goed bepalen of ik huidoneffenheden voor jou kan verwijderen. Ik doe dit alleen als ik er 100% zeker van ben dat het een goedaardig plekje is. Mocht er enige twijfel zijn dan zal ik je met een verwijsbrief doorsturen naar je huisarts en/of dermatoloog.
Heb je last van plekjes, vlekjes of bobbeltjes die u storen? Met jou vele anderen; naarmate we ouder worden, krijgen we meer en meer huidoneffenheden en ouderdomsplekken. De een heeft last van een enkele, de ander heel veel. Meestal zitten ze op het lichaam onder de kleding, maar soms ook op zichtbare plekken. Doorgaans zijn deze onschuldig en kunnen worden verwijderd.
Bij coagulatie worden kleine, goedaardige oneffenheden op de huid gecoaguleerd. Met deze methode kan ik couperose, fibromen, spinnetjes, bloedblaren of andere huidoneffenheden verwijderen.
Tijdens een afspraak of een intakegesprek kan ik je alles uitleggen over coagulatie, neem daarvoor gerust contact op.

Wat is coagulatie precies?

Dit is een behandelmethode waarbij oneffenheden verhit en vernietigt worden met elektrische laagstroom maar soms gebruik ik ook de blendmethode.

Ik gebruik deze methode voor het verwijderen van:
Bloedvatafwijkingen / Pigmentvlekken / Talgcysten en Milia’s / Fibromen / Spider Naevus / Hyperkeratosen / Bloedblaartjes op decolleté of lichaam.

Kosten van de behandeling:

Intake gesprek is gratis (+-15 min)

Coaguleren (15 min) €30,00

Coaguleren (30 min) €45,00

Meer nodig dan 30 minuten? Dan betaal je voor de minuten hierboven 1 euro per minuut.


Foto's / Huidoneffenheden 1


Meer informatie nodig of een vrijblijvende afspraak?